fbpx

Истражување: Мапирање на ИТ индустријата во Македонија 2019

Сакате да дознаете дополнителни податоци? Пример, колку Java девелопери се сертифицирани и имаат високо образование? Или пак да дознаете што најмногу ги иритира full-stack девелоперите во процесот на регрутација?

Преземете ги сите оригинални, необработени податоци и одговори од истражувањето “Мапирање на ИТ индустријата во .мк 2019“, спроведено во период од 6-ти февруари до 6-ти март, 2019 година во која учество земаа вкупно 1.135 ИТ професионалци од Македонија. Повеќе за методологијата на истражување може да прочитате тука.

Преземањето ќе ви овозможи дополнителни анализи на податоците согласно вашите потреби.

Со купување на оваа лиценца, добивате право да ги користите податоците за комерцијални потреби и воедно давате поддршка да продолжиме со ваков тип на истражувања.

Одберете јазик на кој сакате да ги преземете податоците:

Clear