fbpx

Мапирање на ИТ индустријата во .мк 2019

Сакате да дознаете дополнителни информации? Пример, колку Java девелопери се сертифицирани и имаат високо образование и кои се нивните просечни примања? Или пак да дознаете што најмногу ги иритира full-stack девелоперите во процесот на регрутација?

Може да ги преземете сите необработени податоци од анкетата. Со купување на комерцијална лиценца, добивате право да ги користите податоците за комерцијални потреби и воедно давате поддршка да продолжиме со ваков тип на работа.

За користење на податоците за едукативна или лична потреба, кликнете тука.

Комерцијална лиценца: 2950 ден. КУПИ